CFO position open

Valofirma – The Light House is looking for a CFO.

Please read the wanted ad (in Finnish) below:

Työpaikkakuvaus

Valofirma – The Light House on Suomen johtava elokuvakalustovuokraamo, joka palvelee laajasti erilaisia kotimaisia ja kansainvälisiä elokuva-, tv- ja mainostuotantoja.

Suoratoistopalvelut ovat muokanneet toimikenttää valtavasti, ja Suomessa kuvataan ennätysmäärä tuotantoja, merkittäviä Hollywood-elokuvia myöten. Myös kotimaan markkina kasvaa huomattavasti ja vienti vetää.

Aikoinaan kolmen elokuvavalaisijan vuonna 2006 perustama Valofirma toimii edelleen itsenäisesti, ja tänä päivänä me kuulumme kotimaisen audiovisuaalisen kentän suurimpien, menestyneimpien ja kokeneimpien yrityksien joukkoon. Laajasta palvelutarjonnastamme löytyy niin kuvauskalustoa kuin studiotiloja, kalustoautoja, basecamp-trailereita, ja tuotantohenkilökuntaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun, jotta heidän tuottama lopputulos on juuri mitä he toivovat – ja enemmän.

Jo yli 40 henkilön voimin muodostamme kasvavan joukon alan kovimpia osaajia ja rohkeimpia kehittäjiä. Liikkuva kuva on intohimomme, ja siksi pyrimme osaltamme vaikuttamaan koko alaan ja sen tulevaisuuteen. Valofirmalla on laajat kansainväliset verkostot, joiden ansiosta toimimme aktiivisesti etenkin Pohjois- Euroopassa ja Baltian maissa. Yritystä ajaa vahva halu kehittyä ja kansainvälistyä, jonka toteuttamisen avuksi

haemme nyt

TALOUSJOHTAJAA

Toimenkuva sisältää vahvan operatiivisen puolen, jossa talousjohtaja ylläpitää ja kehittää yrityksen sisäisiä prosesseja, ohjeita ja käytäntöjä. Haemme talousjohtajaa, joka omaa hands-on asenteen ja on mielellään mukana kehittämässä liiketoimintaa. Hahmotat vahvan skaalautuvuuspotentiaalin kasvavassa ja kehittyvässä av-kentässä.

Tehtävät:
 • Johtaa ja edelleen kehittää yrityksen talousfunktiota, sekä osallistua käytäntöjen että järjestelmien kehitykseen (ulkoistettu kirjanpito)
 • Varmistaa rahoituksen riittävyys kasvun mahdollistamiseksi, ja huolehtia yrityksen taloudellisten riskien hallinnasta
 • Investointilaskelmat
 • Varmistaa taloudellisen informaation oikea-aikainen raportointi yhtiön johdolle ja sidosryhmille
 • Ylläpitää ja kehittää yrityksen sisäisiä prosesseja, ohjeita ja käytäntöjä
 • Tukea yrityksen johdon ja hallituksen vision eteenpäin saattamista
 • Toimitusjohtajan sijaisena toimiminen
Toivomme sinulta:
 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja liiketoimintalähtöistä ajattelua
 • Motivoitunutta asennetta
 • Vähintään viiden vuoden kokemusta talousjohdossa toimimisesta
 • Hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
 • Kiinnostusta liiketoimintaa ja sen kehittämistä kohtaan

Kokemus kansainvälistymisestä (esimerkiksi liiketoiminnan laajentaminen ulkomaille) katsotaan myös eduksi. Lisäksi arvostamme hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, mukavat työkaverit ja yhtiömme edut. Saat aitiopaikan kasvavassa markkinassa, missä autamme luomaan suomalaisia ja kansainvälisiä menestystarinoita laajalla mittakaavalla. Tule mukaan kehittämään Valofirmasta entistä vetovoimaisempi ja menestyvämpi yritys, yhdessä av-alan huippuosaajien kanssa.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja Martti Kangas puh 040 700 7754 tai martti.kangas@hrlegal.fi.

Read the job ad from Duunitori: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/valofirma-the-light-house-talousjohtaja-sdsuu-14381876