REKRY: Kalustobuukkaajia

 

 

 

Kiinnostaako sinua työ Suomen johtavassa elokuvakalustovuokraamossa, joka palvelee laajasti erilaisia kotimaisia ja kansainvälisiä elokuva-, tv- ja mainostuotantoja?

Valofirman joukot kasvavat ja rekrytoimme kahta kalustobuukkaajaa vakituiseen työsuhteeseen!

 

Haetaan vakituiseen työsuhteeseen Elokuvauskalustovuokraamoon:

Kalustobuukkaajia

Työ koostuu valo- ja grip-kalustotarjousten tekemisestä, myyntitilausten käsittelystä, asiakaspalvelusta sekä laskutuksesta.

Tehtävät sisältävät päivittäistä yhteydenpitoa asiakkaiden ja yrityksen varastotoimintojen kanssa, joten hyvät tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaidot ovat avainasemassa tehtävässä menestymiseen.

Toivomme hakijalta itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta, sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielentaitoa. Kokemus TV- ja elokuva-alasta tai media/tapahtuma-alasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

-Perusteellisen perehdytyksen
-Monipuolisen työnkuvan
-Mukavat ja rennot työkaverit
-Hyvät työsuhde-edut

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Roihupellossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen 9.12.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jobs@valofirma.fi otsikolla “Työhakemus buukkaaja”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rental Manager, Ville Väänänen, ville.vaananen@valofirma.fi puh. +358400807951. Tehtävän aloitus helmikuun 2023 alusta tai sopimuksen mukaan.

 

Voit hakea paikkaa myös alla olevan linkin kautta:

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/15921069?utm_source=jobentry-published-email&utm_medium=email

 

Valofirma The Light House Oy on vuonna 2006 perustettu elokuvakalustovuokraamo, jonka toiminnan ydin on elokuvauskaluston, studioiden ja henkilökunnan vuokraustoiminta. Yli 40 henkilön voimin muodostamme kasvavan joukon alan kovimpia osaajia ja rohkeimpia kehittäjiä.