REKRY: Vuokraamotyöntekijöitä

Työpaikkakuvaus

Valofirma – The Light House on Suomen johtava elokuvakalustovuokraamo, joka palvelee laajasti erilaisia kotimaisia ja kansainvälisiä elokuva-, tv- ja mainostuotantoja.
Suoratoistopalvelut ovat muokanneet toimikenttää valtavasti, ja Suomessa kuvataan ennätysmäärä tuotantoja, merkittäviä Hollywood-elokuvia myöten. Myös kotimaan markkina kasvaa huomattavasti ja vienti vetää.

Aikoinaan kolmen elokuvavalaisijan vuonna 2006 perustama Valofirma toimii edelleen itsenäisesti, ja tänä päivänä me kuulumme kotimaisen audiovisuaalisen kentän suurimpien, menestyneimpien ja kokeneimpien yrityksien joukkoon. Laajasta palvelutarjonnastamme löytyy niin kuvauskalustoa kuin studiotiloja, kalustoautoja, basecamp-trailereita, ja tuotantohenkilökuntaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun, jotta heidän tuottama lopputulos on juuri mitä he toivovat – ja enemmän.

Jo yli 40 henkilön voimin muodostamme kasvavan joukon alan kovimpia osaajia ja rohkeimpia kehittäjiä. Liikkuva kuva on intohimomme, ja siksi pyrimme osaltamme vaikuttamaan koko alaan ja sen tulevaisuuteen. Valofirmalla on laajat kansainväliset verkostot, joiden ansiosta toimimme aktiivisesti etenkin Pohjois- Euroopassa ja Baltian maissa. Yritystä ajaa vahva halu kehittyä ja kansainvälistyä, jonka toteuttamisen avuksi

Valofirma Oy hakee sekä vakituisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin

Vuokraamotyöntekijöitä

Työ koostuu vuokraamon monipuolisista varastotöistä kuten asiakaspalvelusta, vuokratuotteiden palautuksista, hyllytyksistä, tilausten keräilystä ja laitteiden testauksista. Vuokraamotyöntekijän työnkuvaan sisältyy myös vuokrattavan kaluston pienimuotoiset huolto- ja ylläpitotyöt. Tässä työssä on myös mahdollisuus halutessaan osallistua erilaisiin kehitysprojekteihin sekä tätä kautta vaikuttamaan oman työnsä sisältöön.

 

Odotamme sinulta:

Tiimipelisilmää, itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta, ongelmanratkaisukykyä, sekä kohtuullista suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Kokemus asiakaspalvelusta, trukilla ajosta, TV- ja elokuva-alasta tai media/tapahtuma-alasta katsotaan eduksi.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Roihupellossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 7:00-18:00 välille.

Tarjoamme sinulle:

– Perusteellisen perehdytyksen
– Vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan
– Mukavat ja rennot työkaverit
– Hyvät työsuhde-edut: mm. puhelin- ja lounasetu.
– Mahdollisuuden kehittyä ja edetä työssä

Kiinnostuitko tehtävästä?

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen 31.1.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jobs@valofirma.fi otsikolla “Työhakemus vuokraamotyöntekijä”. Hae tehtävään heti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Warehouse Manager, Oskari Hakala-Rahko, oskari.hakala-rahko@valofirma.fi puh. +358400614303.

Työn aloitus sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä.