Rekisteriseloste

By Jaakko Kukkonen • February 18, 2019

REKISTERISELOSTE 

 

1.Rekisterinpitäjä 

Valofirma The Light House Oy 

y-tunnus 2010405-0 

Laippatie 14  

00880 Helsinki 

 

Yhteyshenkilö 

 

Kaisa Uusitalo 

Valofirma The Light House Oy 

Laippatie 14  

00880 Helsinki 

 

2.Rekisterin nimet 

*Työntekijäreisteri 

*Asiakasrekisteri 

 

Henkilötietojen käsittely 

Valofirma The Light House Oy käsittelee tehtävänsä hoitamiseksi asiakas-ja työsuhteessa olevien henkilöiden henkilötietoja.Asiakasrekisterin henkilötieotja kerätään ja käsitellään asiakassuhteen ja palvelusuhteen hoitamiseksi henkilötietosuojalain 8 2.ja 5. lukujen mukaisesti.Tiedot saadaan suoraan rekisteröidyltä itseltään.Rekisteri sisältää käyttäjien perusyhteystietoja,kuten nimen,sähköpostiosoitteen,puhelinnumeron,osoitteen ja yrityksen tilaus-ja laskutushistorian. 

 

Henkilötietoja kerätään ja käsitellään työsuhteen hoitamiseksi henkilötietosuojalain 8  1.2.5.ja 6.lukujen mukaisesti. Rekisteriin tallennetaan työntekijän nimi,ammatiryhmä,yhteystiedot:osoite,sähköposti,puhelinnumero,henkilötunnus ja pankkitilinumero. 

Henkilötiedot manuaalisessa muodossa säilytetään lukituissa tiloissa ja tuhotaan asianmukaisella tavalla. 

Sähköisiin tiedostoihin on pääsy ainoastaan niitä käsittelevillä henkilöillä ja edellyttää aina käyttäjätunnusta ja salasanaa tiedostoihin. 

 

Valofirma The Light House Oy ei luovuta yhteystietoja eteenpäin EU:N ja ETA:n ulkopuolelle. 

 

Tarkastusoikeus 

 

Jokaisella on oikeus tarkastaa, onko Valofirma The Light House Oy:n henkilörekisteriin tallennettu häntä koskevia tietoja ja mitä on mitä tietoja on tallennettu. Tarkastusoikeus on henkilökohtainen. 

Tarkastuspyyntö on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen kaisa.isoaho@valofirma.fi

 

Mikäli rekisteröity havaitsee tiedoissaan virheen, voi rekisteröity vaatia virheen korjaamista. 

Itseään koskevat tiedot voi tarkastaa puhelimitse tai sähköpostitse. Omien tietojen sisältämä virheen korjaamista voi pyytää sähköpostilla tai vierailemalla henkilökohtaisesti yrityksessä. 

 

 

 

VF ja KF henkilökunta viettää pe 17.1.2020 virkistyspäivää klo 12.00 eteenpäin.
Pakottavissa tapauksissa meidät saa kiinni puhelimitse ja VF puolella päivystää pari tuntityöläistä. Maanantaina palvelemme taas normaalisti.

VALOFIRMA - The Light House Oy +358 10 3238080
KAMERAFIRMA - The Camera House Oy +358 10 3180 100
Laippatie 14 - 00880 Helsinki - Finland

Basket
There are no products in the cart!
Subtotal
0,00 
Total
0,00 
Continue Shopping