Valofirma – The Light House avaa uuden toimipisteen Tampereelle

Drone shot of Mediapolis in Tohloppi, Tampere
Tampereen Tohlopissa sijaitseva Mediapolis, jonne uusi toimipiste avataan.

TIEDOTE: 13.3.2023

Uusissa Tohlopissa sijaitsevissa toimitiloissa avataan ovet 3.4.2023

Suomen johtavana elokuvakalustovuokraamona tunnettu Valofirma avaa pian uuden vuokraamonsa ovet Tohlopissa sijaitsevan Mediapoliksen tiloissa, aivan ison Factory-hallin ja Ylen studioiden välittömässä läheisyydessä.

Jo pidempään Valofirman kalusto ja henkilökunta on käynyt keikoilla Tampereella, etenkin suosituissa viihdetuotannoissa kuten SuomiLOVE ja Elämäni biisi, ja pitkissä tuotannoissa kuten Punttikomedia ja kansainvälinen tuotanto Dual.

Valofirman toimitusjohtaja Jani Lehtinen avaa tilannetta: ”Tampere panostaa elokuva-alan kehittämiseen huomattavasti. Viime vuosina kaupunki on kasvanut entistä tärkeämmäksi tuotantohubiksi alueellisen tuotantokannustimen ansiosta. Tuotantojen määrät tulevat lisääntymään entisestään. Näin ollen me Suomen johtavana palveluntarjoajana haluamme olla mukana kehittämässä Tampereen audiovisuaalisen alan infrastruktuuria.”

Valofirma on kansainvälisesti tunnettu edelläkävijä, jonka toiminnan keskiössä on ympäristövastuullisten tuotantotapojen kehittäminen, sekä kestävien kalustoinnovaatioiden tuominen suomalaiseen tuotantokulttuuriin. Tampereella on kasvava av-markkina, sekä paikallisten että vierailevien tuotantojen suhteen, ja uusi toimipiste tulee tyydyttämään nämä tarpeet ajanmukaisella kalustolla. Paikallisen kaluston tarjonnassa pyritään huomioimaan erityisesti ympäristöystävällisyys, niin käytön kuin tuotteen valmistamisen osalta. Lisäksi vuokraamoon tulee olemaan pääsy asiakkaille vuorokauden ympäri noutoa ja palautusta varten.

”Tämän kaiken tarkoituksena on se, että pääsemme entistä tehokkaammin ja sujuvammin palvelemaan asiakkaitamme, suoraan siellä missä he työskentelevät,” kommentoi Lehtinen.

Uudesta toimipisteestä tulee vastaamaan jo useamman vuoden ajan Valofirman Tampereen toimintaa hoitanut Jari Kairamo.

 

Lisätietoja:

Jari Kairamo
Tampere Office Manager
Valofirma – The Light House
+358 40 587 5511
jari.kairamo@valofirma.fi